Det var onsdag 26. april at Vikafrisørene og klesforretningen Lises 4U gikk sammen om å arrangere et stort moteshow, med siste nytt på motefronten innen både makeup, frisyrer og ikke minst klær.

Artisten Erlend Elias Bragstad gjestet Stangebyen i fjor høst. Nå var tur­en kommet til Ottestad, og han leverte varene ganske så ettertrykkelig. Med en masse morsomme og småfrekke kommentarer, fikk han folk til å slappe av og kose seg.

Det var ikke få som tok turen til Vikasenteret denne kvelden. Alle stolene som var satt fram ble opptatt. I tillegg var det mange som valgte å følge showet stående.

Lise Martinsen, eier av Lises 4U, er kjempefornøyd med kvelden.

– Vi fikk til en cirka 16 meter lang catwalk, og alle modellene ble sminket og stylet lokalt på senteret. Det ble helt fullt i lokalet, og mange forbipasserende stoppet opp for å titte, sier Lise Martinsen til Stange­avisa.

Og legger til:

– Vårens og sommerens nyheter og trender ble vist. og det var stor shopping­glede etter visningen. Lange køer i både prøverom og ved kassa.

Hun synes Erlend Elas gjorde en utrolig god jobb, sammen med kjendis­fotografen Per Heimly, som også var med.

– Det var fantastisk god respons og gode tilbakemeldinger fra kunder og besøkende. Jeg er kjempefornøyd med arrangement­et i sin helhet, og har allerede bestemt at noe tilsvarende skal gjentas igjen til høsten en gang, sier Lise Martinsen.