• GLEDER SEG: De tre kjente artistene Torstien Sødal, Martin Halla og Maria Arredondo gleder seg til å arrangere «Vår jul» i Stange kirke, og kåre «Årets medmenneske».

Det er artistene Torstein Sødal, Maria Arredondo og Martin Halla som i forbindelse med konserten «Vår jul» i Stange kirke 13. desember ønsker å hedre en person i Stange som betyr noe ekstra for medmenneskene sine rundt seg.

– Det er så mange som gjør en usynlig innsats, som betyr så mye for de som får hjelp. Det kan være slike ting som å måke snø eller strø for naboen, eller bare sette av litt tid til å ta en kopp kaffe sammen. For eksempel alle de som er med i besøkstjeneste-ordningene, sa Torstein Sødal til Stangeavisa for to uker siden

– Dette er folk som betyr mye for medmenneskene sine i hverdagen. Nå ønsker vi å vise at vi setter pris på dem, sier Maria Arre­dondo.

5.000 kroner

Personen som blir kåret til «Årets medmenneske» vil bli invitert til konserten og gjort stas på med diplom og blomster.

Nå er det også klart at Handelsbanken på Hamar stiller opp med 5.000 kroner til pristil­delingen. Den som mottar prisen vil kunne bestemme hvilken veldedig organisasjon som skal få disse pengene.

Stangeavisa samarbeider med de tre artistene om å finne fram til kandidater som kan være aktuelle for «Årets Medmenneske». Forslag på hvem som bør få pris­en sender du til post@stange­avisa.no.