• Lakameis består av Magnus Prestaasen, Bernt Bjørnstad, Tom Erik Paulsen, Simen Prestaasen og Christoffer Askheim.

Lakameis består av de to Vallset-brødrene Simen og Magnus Prestaasen, Bernt Bjørnstad fra Tangen og de to Eidsvoll-karene Tom Erik Paulsen og Christoffer Askheim. Rockebandet er snart klar med egen plate; "Full scene, tom sal". Fredag kveld fikk stangepublikummet en god smakebit på det de har i vente, da Lakameis kjørte på som oppvarmingsband før Staut på Tingvoldtorget.

Rundt 400 møtte opp på grusen for å høre Lakameis, de fleste av dem nokså usikre på hva de hadde i vente. Men det tok ikke mange minuttene før folk forstå at dette var stedet å være. Bandet kjørte på med full guff fra første låt, både egenkomponerte og coverlåter.

Låtene ble fremført med sterke prestasjoner på sang, gitar, bass og trommer. Kombinert med en stor dose X-factor. Disse gutta har glimt i øyet, og kommer til å nå langt!

Ikke minst imponerte Magnus Prestaasen med ekstreme gitarsoloer på de mange elgitarene han håndterte gjennom kvelden. Da han dro til på solopartiet under Bob Dylan-låta "Knocking on heavens door", fikk publikum ståpels og brøt i vill og spontan applaus.

Vi gleder oss til å høre mer fra Lakameis!