• BAKGÅRDEN: For utenom at Meieriet er åpent, vil det også foregå ting i den trivelige bakgården.
  • VELKOMMEN: Aktivitørene ved
    Stangehjelpa Aktivitetshus, Lena Varpe (t.v.) og Rita Elisenberg, ønsker alle velkommen til aktivitetshuset under Stangedagene.

Vårdagen ble en stor suksess for Stangehjelpa aktivitetshus, så nå åpner de dørene på Meie­riet også under Stangedagene. Torsdag 10.00 til 15.30, fredag 10.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00 kan folk ta turen innom og sjekke ut alle tilbudene bygg­et har.

– Vi vil også ha stand i hovedgata, for å informere at vi har åpent hus. Vi håper mange tar turen innom for å se hvor mange ulike aktivitetstilbud vi har, og ønsker å formidle at kanskje flere har lyst til å benytte seg av tilbudene, sier aktivitør Rita Elisenberg.

Kafeen vil være åpen, med salg av kaffe og vafler. Aktivitetsrommet vil være åpent, og her vil det være salg av malerier, kort og andre kunstgjenstander brukerne har skapt.

– De vil også stå her selv og selge!

Bakgården

– Under Vårdagen regnet det så mye at det ikke ble noe liv i bakgården her. Vi prøver nå igjen under Stangedagene. Her skal vi pynte, det blir en sittegruppe der, en mengde lopper settes ut for salg. Så ønsker jeg meg litt musikk da, sier Elisenberg.

Loppa vil også ha åpent under Stangedagene, så her kan man sikre seg en mengde ting for en billig penge.

– Loppa er brukerstyrt, og det er jo brukerne som står bak arrangementet her med litt hjelp av oss aktivitører. Nå håper jeg at folk blir såpass nysgjerrige at de tar turen. Her kan alle få en koselig stund med kaffe og vaffel, og samtidig få oppleve hvor mye kreativt som blir skapt her, sier Rita Elisenberg.