• KLAR FOR MOTESHOW: (Fra venstre) Bente Fallbakken Engeli, Morten Pettersson, Idar Jørgensen, Ann Christin Pettersen, LIne
    Amrud Mikkelsen-Hov, Even Engen og Kristin Lima-Pettersson gleder seg til tidenes moteshow på Stange, fredag 21. oktober.

Er du interessert i mote? Da bør du sette av fredagskvelden den 21. oktober.

Topper alt tidligere

Det er de lokale klesforretningene, frisørene, blomsterforretningene, parfymeri- og makeup-butikkene i Stangebyen, samt Sparebanken Hedmark, som nå går sammen og inviterer til tidenes største og friskeste moteshow på Stange.

– Dette kommer til å overgå alle tidligere moteoppvisninger som har vært arrangert i Stangebyen. Vi lover en flott, morsom og spennende helaften, sier den forventningsfulle arrangørgruppa.

Ny med Erlend Elias

Stylist og stand-up komiker Erlend Elias Bragstad, som mange kjenner fra TV Norge-serien 71 grader nord, blir en rød tråd gjennom hele kvelden.

I moteshowet vil de lokale forretningene vise hva som er høstens moter på klesfronten, samt innen make-up og styling, hår, blomster og tilbehør som vesker og sko. Både til dame, herre og barn. Lokale modeller kommer til å gå på «catwalken». Men det stopper ikke med dette.

– Vi kommer til å trekke tre heldige vinnere, som kommer til å bli «ny» med stylist Erlend Elias. Kvelden og formiddagen før moteshowet vil de bli kledd opp, frisert og stylet i regi av Erlend Elias i de lokale butikkene og frisørsalongene. Fredag kveld, under moteshowet, vises de tre «nye» fram, forteller moteshow-gjengen.

Har du lyst til å være med på «bli ny»-dagen, ell­er kjenner noen som kan ha glede av dette, må du melde deg på førstkommende lørdag.

– Moteshowet kommer til å ha egen stand i forbindelse med Høstdagen. Alle som har lyst til å være med i trekningen om å bli ny må komme innom her. Så registrerer vi påmeldingen og tar bilde, forteller Even Engen i arrangørgruppa.

Også billettsalget til moteshowet kommer til å starte denne lørdagen.

– Det blir plass til 270 rundt småbord i Tingvoldsalen, så her lønner det seg å være raskt ute for å sikre seg billett. Billettene koster 350 kroner. Pluss 20 kroner i garderobeplikt. Det blir mye triveligere i salen, når folk henger av seg ytt­ertøyet i garderoben, sier Even Engen.

Billetter som ikke blir solgt ut i løpet av lørdagen blir lagt ut for salg hos Sparebanken Hedmark på Stange, som også er med som arrangør. De kommer til å ha et innlegg i løpet av kvelden om pensjon og pensjonssparing.

– Dette er et tema som mange i målgruppen er opptatt av. Et tema som er svært viktig å sette seg inn i, ikke minst for kvinner, sier banksjef Idar Jørgensen.

Stand-up og trekning

I tillegg til at Erlend Elias Bragstad kommer til å sette sitt tydelige preg på moteshowet, blir det også stand-up-show med Andreas Amb i løpet av kvelden.

– Han er kåret til norges­mester i stand-up blant studenter, og er kjempeartig, lover Even Engen.

Det blir også trekning blant deltakerne av flere spennende gaver fra alle butikkene som deltar.

– Vi ønsker hjertelig velkommen til moteshowet, men anbefaler å være tidlig ute med å kjøpe billett. Det er allerede mange som har spurt etter billetter, så det kan være lurt å være tidlig ute for å sikre seg plass, sier arrangørgruppa.

Erlend Elias lover en kveld full av nyheter, trender, glamour og humor

– Jeg gleder meg til å komme til Stangebyen. Jeg kan love en kveld som blir hyggelig og morsom. Og full av nyheter, trender og glamour, sier Erlend Elias Bragstad til Stangeavisa.

Han håper flest mulig tar turen til moteshowet på Tingvold, og lover en forrykende kveld.

– Nå på høsten er det veldig mange spennende nyheter som kommer, og jeg gleder meg til å møte stangesokning­ene og se hva forretningene på Stange har. Jeg reiser mye rundt i hele Norge, og elsker å blir kjent med nye folk. Særlig folk som har mye humor, sier en spent Erlend Elias Bragstad.