• HARMONI: Etter ett døgn sammen, er det fremdeles harmoni i gruppa. Ole Klemetsen underholdt med gitar og sang.

De 12 utøverne i neste sesongs ”Farmen Kjendis” har flyttet inn på Hengerud gård på Tangenhalvøya. Og etter mange spekulasjoner, kan nå navnene offentliggjøres.

Deltakterne: 

Erik Anders Sæter er lillebror til Erlend Elias, som var med i forrige runde av Farmen Kjendis. Erik Anders kommer rett fra deltakesle i Paradise Hotel.

Christer Rødseth er kokkemester og kaptein på kokkelandslaget og jobber til daglig på resturanten Vaaghals.

Svein Tore Østvik, også kjent som Charter-Svein. Han har deltatt på 71 grader nord, Skal vi danse og en rekke andre reality-program.

Runar Søgård er en norsk ledelseskonsulent bosatt i Stockholm. Han er viseadministrerende direktør i «The Academy of Scandinavian Leadership». Eksmannen til Carola Häggkvist.

Ronald Pulk er en norsk-samisk journalist og programleder i NRK. Han har ledet humorprogrammene Namaheapmi og Viimmat bearjadat.

Ole «Lukkøye» Klemetsen er en norsk tidligere proffbokser, og er i dag trener. Vært med i Mesternes Mester.

Trude Mostue er veterinær. I løpet av studietiden ble hun en av Englands mest kjente veterinærer, først i 1996 via TV-serien Veterinærene og i 2002 i Vets in Practice . Senere ble seriene også sendt i mange andre land, blant annet i Norge. Vært med i Skal vi danse og Dyrlegene.

Mina Helen Hadjian er en norsk programleder, som har jobbet i blant annet P3. Jobber i dag i Røverradioen i norske fengsler. Har vært med i 71 grader nord.

Kathrine Sørland var med i Miss World og Miss Universe.  Hoveddommer i realityprogrammet Top Model, Motebildet, Sangstjerner, samt Norges styggeste rom. Har deltatt i Skal vi danse.

Martine Lunde er blogger og youtuber, og har vært med på Paradise Hotel.

Donna Ioanna er modellmamma og vært med på Top Model som dommer.

Tiril Sjåstad Christiansen er freestyleutøver. Kjører slopstyle og deltatt og fått medlajer i både  X-Games og OL. 

Fin gjeng

Etter et døgn sammen på gråden, var det fremdeles stor harmoni i gruppa. En som var glad for å ha blitt spurt å være med er Svein Tore Østvik, kanskje best kjent som Charter-Svein.

– Jeg er med fordi jeg vil vise at jeg har noe. Men driter jeg meg ut så driter jeg meg ut, sier Svein og ler.

Allerede i fjor ble Østvik spurt, men takke nei grunnet helsa.

– Men nå er jeg glad for at jeg er med. Dette er en fin gjeng! Å delta her, og flytte tiden 100 år tilbake, blir helt konge!

Og realitydeltakeren skryter av stedet.

– En fantastisk gård og så trivelig å være her. Målet og drømmen min er å nå finaleuka, men jeg kommer nok til å bli stedets klovn. Så får jeg håpe de andre synes synd på klovnen, slik at han får være her helt til finaleuka. Har sett det på TV, og der ser sinnsykt morsomt ut, sier Østvik.

Nå er det harmoni i gruppa, men Svein vet det vil endres.

– Når det blir mye arbeid og lite mat, da blir det nok fres her. Å være her blir en tålmodighetsprøve, og ikke alle vil takle det, sier Svein Østvik.