Bente Fallbakken Engeli og ekte­mannen Ivar Engeli skaper et nytt tilbud til årets Kønnband/Stangedagene. De har leid Ottestad-bygget, der Anka-Zoo var tidligere, og skal ha outlet på diverse varer.

– Outlet på klær til dame og barn, leker og interiør. Vi finner fram saker fra vårt lager på Høgmyr og selger til sterkt reduserte priser, sier Fallbakken Engeli.

Outlet betyr at merkevarer selges med store rabatter. 

– Her vil kundene få mange kupp, sier Ivar Engeli.

Nye varer

– Her er det ikke snakk om gamle varer men nye fra vårt lager. Vi fyller lokalene her med en mengde esker med varer, sier Ivar.

– Fra sparkebukser til plastelina for en svært billig penge, samt en mengde kvalitetsleker og fine ting. Her bør både privatpersoner, barnehager og skoler komme og handle, for vi har noe til de fleste, sier Bente.

– Vi håper mange slår til på våre tilbud i løpet av disse dag­ene, sier Ivar med et smil.

Vil ikke ha tomme lokaler

Ekteparet har nå leid lokalene i tre år, og starter nå altså med outlet til Kønnband/Stange­dagene.

– Mest fordi vi ikke vil ha tomme lokaler i Stangebyen. Lokalene ligger strålende til i vår handlegate, og har kjempefine utstillingsvinduer. Torsdag åpner vi med våre tilbud og selger til varene går tomt, sier Engeli.

Dersom ikke alle varene selges, kan det tenkes at lokalene vil ha åpent hver lørdag fremover.

– Vi har noen som kan stå her og selge. Det blir morsomt å se om ideen vår funker og at mange slår til på tilbudene våre. Nå er det helt opp til folket, sier Bente Fallbakken Engeli.

Ekteparet sier at det er en fordel for alle at lokalene fylles opp.

Showroom

– Vi har også noen planer for hva vi skal bruke lokalene til etter outleten, men det får vi komme tilbake til, sier Bente hemmelighetsfull.

Men fra 1. januar 2018 åpner ekteparet et «showroom» i lokal­ene med Circle Design.

– Det er jo vårt grossist­selskap, og vi skal stille ut våre varer og invitere folk fra hele landet hit. Det er snakk om potensielle kunder eller oppkjøp­ere av våre varer innen interiør, kommenterer Bente.

Selskapet har engroshandel med kjøkkenutstyr, glass og steintøy og nå får de fine lokaler å vise fram tingene de selger.

– Vi har jo vår butikk på Jernbanetorget, men nå får vi presentert tilbudene våre til mennesker fra hele Norge. For oss er det viktig å bruke lokalmiljøet, og sette Stange på kartet, sier Ivar Engeli.