Det var i forbindelse med en brann på Trehørningen i kveld at mannskap fra Stange brannstasjon rykket ut for å hjelpe til med slukking av brannen. Men allerede i svingen mellom Jafs gatekjøkken og Sole gikk det fryktelig galt. Tankbilen bikket over til høyre i svingen, og veltet inn i rekkverket/betongkanten langs innkjøringen til Sole. Førerhytta fikk seg en kraftig trøkk i sammenstøtet, og frontruta er knust.

Politi og brannvesen-kollegaer kom raskt til stedet, og de to brannkonstablene som var i ulykkesbilen er kjørt med ambulanse til Hamar sykehus. I følge politiet på ulykkesstedet skal ambulansesjåførene ha opplyst at de to brannkonstablene ser ut til å ha greid seg bra, forholdene tatt i betraktning, og skal trolig ikke være alvorlig skadet.

Flere personer var vitne til ulykken, da mange var ute i kveld i det fine været.

Ved 20.45 tiden i kveld var redningsbil kommet til ulykkesstedet for å løfte opp den krasjede brannbilen. Også kollegaer fra Stange brannstasjon har jobbet i kveld for å hjelpe kollegaene sine, og minimere skader som følge av lekkasjer fra den veltede brannbilen.