Det var andre pinsedag, 16. mai, at innspillingen av Harasjøen minutt for minutt ble gjennomført. Det er Stangeavisa, i samarbeid med Væillsetrevyen, Romedal Almenning og en rekke andre lag og foreninger, som står bak det humørfylte stuntet.

Innspillingen foregikk i strål­ende solskinn, med flere hundre deltakare langs vannet. De stilte opp med informasjon, underholdning, norske flagg, masse godt humør og en lang rekke overraskelser.

– Redigeringen av filmen er blitt noe forsinket i forhold til det vi planla, på grunn av sykdom i redaksjonen. Men den som vent­er på noe godt, venter ikke forgjeves. Nå har vi satt 5. august som lanseringsdato, sier Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa.

Sammen med Væillsetrevyen vil det bli invitert til premiereforestilling på Vallset samfunnshus denne kvelden. Samme kveld vil også filmen bli lagt ut nett på stangeavisa.no og på Youtube, slik at alle som har lyst kan sitte hjemme i godstolen eller på mobilen og følge den spektakulære reisa Harasjøen rundt.

– Det blir Væillsetrevyen som kommer til å selge billetter til forestillingen på samfunnshuset. Vi kommer tilbake med mer info i neste nummer om hvor og når disse billettene legges ut for salg, sier Seierstad.