Stangeavisa fikk over 550 «likes», delinger og kommentarer på sitt bursdagsinnlegg på Facebook denne uka. Flere benyttet anledningen til å gi uttrykk for hva Stangeavisa betyr for dem i hverdagen. Her er et lite utvalg av kommentarene:

Positiv

Trond Bysveen: – Stange­avisa dekker alt i vår kommune. Strandlykkja, Spettdalen, Espa, Tangen, Vallset, Åsbygda, Tundran, Åsvang, Romedal, Ilseng, Stange og Ottestad. Og alt det de skriver om og vil bringe ut til folket er kun, POSITIVT. Makan til ei ei framoverlent avis som ser det positive og ikke det negative skal vi lete lenge etter. Heia Stangeavisa!

Krestine Lundsbakken: – Stangeavisa tar lokalsamfunnet på alvor. Det er en liten avis som likevel rommer så mye. Vi er heldige her i Stange!

Gro Merethe Egestad: – Gratulerer! Stangeavisa er en kjempegod lokalavis. Dere er flinke til å dekke hele kommunen, dere tropper alltid opp der det skjer og dere er allsidige! Viser frem den flotte kommunen vår på en dyktig og trivelig måte.

Bryr seg

Toril Støa Karseth: – Stangeavisa bryr seg om leserne. Den får med seg det meste. Dere stiller alltid opp.

Arild Olsen: – Avisa er viktig for Stange, dere tar med så mye lokalt, positivt stoff fra hele kommunen. Det viser at det skjer mye i Stange. Lykke til vider med den flotte jobbe dere gjør.

Oddrun Fjellet: – Takk for en flott lokalavis som dekker smått og stort. Alltid positive nyheter. Gleder meg til hver torsdag.

Mette Stensrud:  – Dere har hele vegen hatt ei posi­tiv tone. Jeg er blitt helt avhengig av ukens høydepunkt. Gleder meg til nye utgaver.

Erik Norstad: – Skal vi få vite hva som skjer i bygda må vi lese Stangeavisa.

Else-Kristin Hagen: – Gratulerer så mye! Dere gjør en super jobb!

Lise Furulund: – Dere er helt suverene til å komme på oppdrag til små og store begivenheter, i hele Stange, i motsetning til større lokalaviser som enten ikke svarer på forespørsler, eller svarer at de ikke har mulighet til å komme.

Otto Mikkelsen: – Viktig å ha ei god lokalavis som er tilstede.

Viktig for demokratiet

Jan Tyriberget: – Gratuler­er med jubileet. Jeg husker godt etableringen. Jeg var invitert av Lars Kristian til å skrive en vekomsthilsen fra Stange kommune. Dere har innfridd alle forventninger og lager ei lokalavis for Stange som er viktig for lokaldemokratiet og som mange setter pris på. Lykke til videre!

Øystein Emilsen: – Sup­er avis og folk. Noe hele kommunen, med innbyggere har nytte av.

Mona Johansen: – Ei fin avis med lokalt nytt, der både stort og smått får spalteplass.

Jan Ove Solvang: – Takk for ei strålende avis som skriver om store og små «begivenheter» rundt omkring fra hele kommun­en. Alltid tilstede for å gi dekning av ting som betyr mye for oss ute i «distrikta», men som blir for små og uvesentlige for den store avisa på Hamar.

Øystein Hoel: – Dere utgjør en stoooor forskjell!

Morten Flobakk: – Lokalavisa er viktigere enn noensinne nå som «nyhet­er» stort sett leses og lag­es av store sentraliserte aktører. Stangeavisa er motstykket til clickbait-nyheter. Måtte dere bli enda større de neste 15 årene.

Marita Karlsen: – Gratu­lerer med dagen, og takk for en fantastisk god avis for alle oss i Stange.

Valborg Helgesen Hellum: – Den beste avisa!

Reidar Hval: – En kjempebra avis, spekket med interessante artikler. Den er med på å framheve alt det positive som skjer – og skal skje – i kommunen. Gleder meg alltid til torsdagene!