STANGEBYEN: Anita Jensen er en av mange håndverkere som stiller ut egenproduserte ting i forbindelse med Vårdagen i Stangebyen lørdag. Jensen har utstilling og salg av egenproduserte ting som barneklær, gens­ere, luer, halser, bukser, shorts. Noe babyklær. Ellers vesker, duker, toalettvesker med mere.

Hildur Engen er på plass med salg av forskjellige håndlagde ting. Frank Midtskogen har salg av diverse spekepølser. Ida Gulbrandsen har salg av honning, vesker, keramikk og tovede ting. Evelyn Flugstad har salg av kort og smykker for Hillcraft i India. Gemma Alders har salg av diverse strikkeprodukter. Therese V. Nyborg viser og selger skilt, lykter, lysflasker og andre vakre ting. May Elin Lilleløkken selger selvlagde fargebilder på papir og lerret. For de som liker fiskeutstyr så kommer May og Freds Fiske med nyheter innen fiskeutstyr, klær og sko. Geir Rønning selger fuglekasser og annet, mens Wenche Roland selger sølvartikler.

Stange Birøkterlag, Vital Muskelterapi ved Aase M. Nordahl, samt fotterapeut L. Andreassen har også meldt at de stiller under årets Vårdag. En rekke medlemmer av våre lokale husflidslag og enda flere overraskelser blir det også. Målet er at det skal yre av liv og aktivitet i gata.