ILSENG/STANGE: Så er den store dagen her; valgdagen i Stange og resten av Norge. Aldri før har det vært så stor spenning knyttet til et valg i kommunen vår, som nå.

På Ilseng samfunnshus klokka 10 i formiddag, dukket Trygve Magnus Slagsvold Vedum opp for å gjøre sin borgerplikt. Trygve er kanskje den rikspolitikeren i Norge som har fått mest medieoppmerksomhet gjennom denne valgkampen, ikke minst fordi Senterpartiet ser ut til å gjøre et brakvalg på nasjonalt nivå. Derfor var det ikke overraskende at en rekke av de store mediene i Norge, både av fjernsyn og aviser, ville sikre bilde av Trygve som stemmer.

Valglokalene i Stange holder åpent i dag til klokka 20. Og slik situasjonen ligger an nå, ser det ut til at hver eneste stemme vil bli viktig i forhold til å avgjøre hvilken politisk retning Stange skal styre mot de neste fire årene.

Uansett hvor du bor, kan du stemme ved det valglokalet du selv ønsker. Disse er: Ottestadhallen, Tingvold i Stangebyen, Tangen samfunnshus, Ilseng samfunnshus, Solvin skole, Åsbygda skole og Vallset samfunnshus.

STANGEAVISA dekker valget fortløpende i kveld, fram til valgresultatet ligger klart. Følg med!