Det var i 2010 at Stangeavisa lanserte ei t-skjorte med påskriften «VIPS – very important person from Stange». De 300 t-skjortene ble raskt revet vekk. Nå kommer arvtageren: «SOS – sløg, ordhøldu stangesokning (smart og pålitelig person fra Stange).

– Vi har stadig folk innom avisa som etterspør de gamle VIPS-t-skjortene. Derfor fant vi ut at vi skulle lage en ny variant, som også denne gangen får fram at brukeren er fra Stange kommune. Etter litt drodlig rundt lokale ord og uttrykk, kom vi fram til SOS-skjortene, som forhåpentlig blir en ny og humoristisk måte å vise verden «hå du kjæm i frå», sier Lars Kristian Seierstad i Stangeavisa.

T-skjorta er også denne gangen trykket i god kvalitet i et begrenset opplag på 300. Størrelsene er nokså romslige, og går fra small til exstra large. Du kan også velge mellom rød, brun, koksgrå eller blå farge.

– Vi kommer til å selge t-skjortene fra vår stand i Storgata under Stangedagene. Det er bare å komme innom for å ta en titt og slå av en godprat, inviterer Seierstad.